بنیاد علمی حریری
خانه » تاریخچه

بنیاد علمی حریری ، NGO و نهاد مردمی است که توسط مهندس محمدرضا حریری در سال ۱۳۷۸ با هزینه ای برابر میلیاردها تومان و در زمینی به مساحت ۴۶۵۰ مترمربع و زیربنایی برابر با ۱۶۵۰ مترمربع در شهر بابل ( مازندران) تاسیس و فعالیت های خود را در جهت گسترش علوم پایه و ارتقاء سطح دانش جوانان مستعد آغاز کرده است.

مهندس محمدرضا حریری که اینک درمیان مردم شهرستان بابل به عنوان انسانی نیکوکار و دانش پرور اشتهار دارد، از همان آغاز ، این موسسه را به انواع امکانات و وسایل مجهز ساخته و بر اساس سند رسمی و طبق موازین حقوقی ، به مردم هبه کرده است.

این مرکز علمی ، مستقل و عام المنفعه است و با حمایت مادی و معنوی افراد خیر و نهادها و موسسات عام المنفعه اداره می شود و جمعی از فرهیختگان و متخصصان در چارچوب مقررات ویژه و در قالب هیات امناء و هیات مدیره آن را تمشیت می کنند.

بنیاد برای دستیابی به اهداف علمی خود بخش های فیزیک ، شیمی ، زیست شناسی ، ریاضی ، زمین شناسی ، نجوم، کامپیوتر ، الکترونیک، کشاورزی، آزمایگاه لیزر، نانو، بیوفیزیک، کارگاه نرم افزار و آزمایشگاه فیزیولوژی جانوری ایجاد کرده که هر بخش توسط گروه های متخصص اداره می شود.

پژوهشگران جوان در آزمایشگاه ها با استفاده از راهنمایی های استادان دانشگاه مازندران، به تحقیق  می پردازندکه تاکنون موفق به ساخت نمونه هایی از روبات های هوشمند و مین یاب ، تابلوهای دیجیتالی و تحقیقات کشاورزی نظیر پرورش موز گلخانه ای ، هایدروپونیک ( آبکشت ) ، باغچه گیاهان دارویی و تهیه (شناسنامه برای هر کدام ) ، پرورش قارچ و … شده اند.

تعدادی از این دانش پژوهان جوان ، پایان نامه های کارشناسی ارشد خود در زمینه لیزر ، فناوری نانو ، و … را در این بنیاد تهیه و تدوین کرده اند و برخی از آنان موفق به درج مقالات علمی خود در مجلات معتبر بین المللی (isi و… )شده اند.